Despre internet

Internetul a intrecut de mult orice alt gen de media, asta este un lucru stiut foarte bine, iar ascensiunea celor care cream content pe internet nu se opreste aici. Ideea este ca televizorul functioneaza dupa niste gandiri invechite, iar internetul este al tinerilor care stiu cu ce se mananca acest mediu. Ma uit cu tristete la cei care nu stiu ca pe internet se pot gasi foarte multe chestii misto. Tinerii cauta acum foarte multe jocuri, filme si alte chestii care nu reprezinta un foarte mare avantaj pentru ei.

Sincer, nu mi-a placut niciodata sa ma joc online, mi-am gasim mereu ocupatii mult mai productive, iar asta m-a diferentiat pe mine de restul adolescentilor de varsta mea. Eu aproape reusesc sa ma intretin singur, in timp ce prietenii mei pasionati de jocuri si filme, inca cer bani de la parinti ori de cate ori vor sa iasa in oras cu prietenii la un suc sau la discoteca. Iar asta este ciudat, internetul ne ofera foarte multe posibilitati de a castiga bani. Eu am foarte multe idei legate de acest mediu si nu ma vad traind fara internet. Sunt aproape sigur ca din asta o sa traiesc si trag cat pot de tare ca sa-mi reuseasca fiecare proiect lansat in acest mediu.

Ma uitam acum ceva timp la un documentar legat de acest mediu si asta m-a motivat sa lucrez mai mult, sa ma gândesc mai mult la noi proiecte, sa dau tot ce am mai bun atunci când creez content pentru acest mediu. Internetul nu este doar o joaca.

Consider ca fiecare priveste acest mediu in functie de interesele lui. Altii profita de aceasta oportunitate si castiga bani frumosi, iar altii inca sunt in cautare de jocuri si filme gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *