Elegant sau sport

Toată lumea se îmbracă în diferite moduri, însă toate aceste moduri pot fi catalogate în două mari categorii, și anume elegant și sport. Alegerea unuia dintre aceste două stiluri vestimentare este determinată de stilul de viață a fiecărei persoane. Spre exemplu, o persoană care are o viață foarte activă, care umblă în foarte multe locuri zilnic, va aborda tot timpul o ținută lejeră care să o facă să se simtă confortabil, în timp ce o persoană care lucrează într-un birou sau are o funcție oficială în cadrul unei instituții a statului va purta niște haine elegante deoarece locul de muncă îi impune acest lucru în mod direct sau indirect.

Până la urmă alegerea a unuia dintre aceste două stiluri vestimentare este un lucru pe care fiecare dintre noi l-a făcut încă din copilărie dar îl poate schimba pe parcurs. De exemplu, cineva care s-a îmbrăcat încă de mic copil în ținute lejere, tot așa se va îmbrăca, pentru că așa este învățat și pentru că așa se simte bine, însă poate să își schimbe oricând stilul vestimentar dacă consideră că cel abordat deja nu îl mai reprezintă. Nu îi poți cere unei femei să se îmbrace zilnic în rochii de seară pentru că nu o va face.

Modul în care te îmbraci sau de pe ce magazin online de haine îți cumperi hainele, elegant sau sport, transmite informații despre personalitatea ta, despre ce fel de persoană ești, despre preocupările tale, și uneori pot transmite mult mai mult decât atât. Aceste două stiluri sunt foarte greu de combinat, aproape imposibil, pentru că sunt diametral opuse, și o eventuală combinație a articolelor vestimentare din cele două stiluri ar putea fi una nereușită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *