Bluze de dama pentru toate marimile

Prima luna de toamnă marcheză, în fiecare an, momentul de reorganizare a dressing-ului fiecărei femei. Tricourile, fustițele lejere, subțiri și scurte sunt ascunse undeva in spate sau pe rafturile mai îndepărtate, iar locul lor este de luat de bluze damă, rochii mai groase, sacouri sau pantaloni office. Ideea de a ajunge cât mai repede la articolele necesare reprezintă factorul motivant care face femeile să ia decizia de a sorta hainele și de a le amplasa în locuri mult mai accesibile. O acțiune cât se poate de corectă, ținând cont de necesitatea femeilor de a renunța la un timp prețios de căutare a vestimentației sau de alegere în detrimentul altor task-uri importante pe care le au de făcut zilnic.

Septembrie – luna perfectă pentru purtat bluze damă Lizzet

Aceste articole vestimentare sunt considerate elementul salvator atunci când îți dorești să îți păstrezi eleganța șii feminitatea, dar vremea ușor răcoroasă te împiedică să mai porți cămășile subțiri sau tricourile cu mâneca scurtă. Modelele simple din voal, în nuanțe deschise sunt cele mai preferate de femei pentru a le purta la locul de muncă datorită aspectului office pe care îl dau ținutei. Acest aspect pare o caracteristică a cămășilor, însă, atunci când se vorbește despre bluze damă nu există o referință  către stilul clasic de bluză din bumbac, ci aria acestui articol vestimentar s-a exstins extrem de mult în ultimii ani. O bluză poate fi denumită și acea piesă asemănătoare cămășii; de altfel, despre acestea se consideră că sunt și cele mai potrivite pentru această perioadă și, implicit, pentru a fi purtate zilnic la birou.

Cum pot fi încadrate bluzele într-un outfit corect?

Am stabilit deja faptul că acest termen nu trebuie să ne ducă cu gândul la un articol casual așa că se poate discuta despre combinarea unei bluze cu o fustă sau cu o pereche de pantaloni eleganți. Poți opta pentru bluze damă cu model floral sau imprimeu în condițiile în care fusta ta va fi un clasică, simplă, fără alte modele. În astfel de situații, dacă vei decide să ai un model pe ambele piese vestimentare vei avea un look extrem de încărcat și dificil de asimilat sau înțeles de către cei din jur. Fii simplă, fii tu însuți și nu exagera în detalii!

Dacă totuși ai o rochie sau o pereche de pantaloni care ție îți plac mult și îți dorești cu ardoare să îi porți, alege o bluză simplă, dar păstrează nota de eleganță. În acest caz, bluze damă din voal sunt cel mai des alese de către femei deoarece reușeșc să creeze un echilibru și, astfel, ținuta lor să fie uimitoare.

Bluze pentru orice mărime

Nu există o singură conformație corporală căreia să i se potrivească aceste articole vestimentare și asta datorită sutelor de modele create de către producători renumiți. Dacă ai o talie de viespe, ești cu siguranță o norocoasă pentru că vei putea purta aproape orice model de bluză și te poți orienta și către cele mulate pe corp pentru a te pune în evidență. În schimb, dacă nu ești foarte încântată de dimensiunile taliei tale, poți opta către bluzele vaporoase în care și tu să te simți confortabilă și cu ajutorul cărora să ascunzi imperfecțiunile care te complexează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *