Mi-a placut mereu sa urmaresc tendintele de moda la barbati, dar asta nu inseamna ca am si tinut cont de ele. Nu imi place sa ma imbrac cu un anumit gen de haine pentru ca este la moda, imi place sa ma simt bine in hainele mele, sa nu fie incomode, dar nici caraghioase. Tin cont insa de accesorii, mi-au placut intotdeauna lucrurile mici pentru ca acestea fac direnta in orice domeniu. Barbatii eleganti poarta ceas, iar acest lucru este foarte cunoscut. Diferenta acum consta in tipul de ceas pe care-l poarta fiecare. Eu procedez la fel ca si in cazul hainelor si cu accesoriile de acest gen. Chiar daca nu port ceasuri foarte scumpe, mie imi plac foarte mult si cred ca dau o nota de eleganta.

Analizez des piata si vizitez site-uri online care ofera spre vanzare ceasuri obisnuite, dar si smartwatch-uri performante si extrem de folositoare. Ultimul ceas care m-a impresionat si m-a facut sa mi-l doresc mult este Smartwatch-ul GV18 care este practic un telefon smart. Impresionant la acest ceas este ca face cam tot ce face si un telefon performant, dispune chiar si de sloturi de card. Citeste carduri externe de pana la 32 de GB. Nu multe gadget-uri de tip smatwatch au aceste functii. Pretul acestui ceas care mi-a atras atentia depaseste putin 200 de lei, pe site-ul BAX.ro, un pret mult sub media pietei. Consider ca este o investitie mica care merita fiecare leu.

Pe langa toate functiile acestea, acest ceas smart este foarte elegant si poate fi asortat cu usurinta la orice fel de imbracaminte. Este excelent pentru persoanele pasionate de tehnologie, dar si pentru cei care au o mica afacere online si vor sa fie mereu la curent cu ce se intampla in mediul virtual.

Un alt atuu al barbatilor care poarta ceas este fara doar si poate acela ca femeile sunt atrase de barbatii cu ceas, ele percep acesti barbati ca fiind responsabili, punctuali si seriosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *