spațiu comercial într-un cartier rezidențial

Spațiile comerciale sunt căutate în cartierele rezidențiale cu mulți locuitori. Multe dintre acestea au deja magazine, farmacii, saloane etc., chiar la parterul blocului. Locatarii nici nu trebuie să iasă din bloc pentru a avea acces la tot ce le trebuie.

Totodată, sunt dotate cu parcări atât pentru locatari cât și pentru vizitatori. Acele locuri de parcare pot ajunge să fie destinate clienților. Iar în cartierele rezidențiale, mașinile sunt protejate bine împotriva condițiilor meteo. De obicei este paznic care dirijează accesul acestora în cartier.

Securitatea nu se oprește aici. Sunt o mulțime de camere de supraveghere video și sisteme de siguranță în întregimea cartierului. Astfel, spațiul comercial este mai protejat împotriva prădătorilor.

În România găsești cartiere rezidențiale cu sume diverse. În unele prețul pleacă de la 900 de euro m2 pe când altele de la 2500. Important este să decizi dacă zona merită prețul respectiv. Uneori se poate ca acesta să fie ridicat datorită cererii mari și ofertelor puține.

Acum că știi avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni, o poți alege pe cea pe care o consideri potrivită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *