Ghidul Bilka pentru alegerea acoperisului locuintei proprii

Acoperisul propriei locuinte este extrem de important, aparandu-te de fenomene meteorologice extreme, de infiltratiile care se pot produce din cauza ploilor abundente. Asadar, iti doresti un acoperis rezistent, de calitate care sa dainuie zeci de ani, oferindu-ti confortul si siguranta de care ai nevoie.

Un acoperis rezistent, de o calitate superioara, cu durata lunga de viata este acoperisul Bilka. Aceasta companie este cunoscuta la noi in tara, dar si peste hotare, pentru calitate invelitorilor pe care le promoveaza, dar si pentru garantia de lunga durata pe care o ofera.

De ce sa alegi acoperisul Bilka?

Raportul calitate-pret este unul dintre cele mai bune de pe piata, iar Bilka este cel mai mare producator de acoperisuri. Poti alege dintr-o varietate de materiale, modele si design unic in functie de preferintele tale. Un alt beneficiu este ca primesti consultanta gratuita din partea consultantilor, iar transportul materialelor este si el gratuit.

Exista o varietate de produse clasificate in functie de materiale, design si arhitectura, culoare si astfel sunt satisfacute toate preferintele clientilor.

Fiind recunoscut pentru calitatea produselor, Bilka a cunoscut un trend ascendent in ultima perioada reusind sa satisfaca gusturile cat mai multor clienti. Astfel, in momentul actual, una din patru locuinte folosesc o invelitoare produsa de aceasta companie importanta.

Cum alegi acoperisul potrivit nevoilor tale?

Daca iti doresti siguranta si rezistenta, poti alege acoperisul Bilka datorita duratei lungi de viata pe care acesta o are. Indiferent de modelul de locuinta pe care ti-l alegi, vei gasi intotdeauna solutii pentru acoperisuri potrivite in oferta Bilka.

Tigla metalica se monteaza pe suprafete drepte, curbate, abrupte. Greutatea acesteia este mica in comparatie cu cea a tiglei ceramice. Acest lucru reprezinta un avantaj deoarece structura de rezistenta a acoperisului va fi mai usoara, deci va pune mai putina presiune pe restul constructiei. Chiar si in aceste conditii, acoperisul va fi unul extrem de rezistent si va avea o durata lunga de viata.

Garantia acestui produs este de 30 de ani, iar gradul de rezistenta la raspandirea focului este foarte inalt. Ca aspect, tabla metalica poate fi mata, grande mat sau lucios si poate fi colorata in diverse nuante. Alege intre un design arhitectural modern sau clasic, elegant.

Tabla faltuita este folosita pentru cladirile de birouri sau cele cu aspect traditional sau modern, fiind o tabla care se monteaza foarte rapid. Tabla se realizeaza in dimensiuni foarte mari, doar la comanda. Poti alege dintre 12 culori.

  • Sistemul pluvial

Cantitatea de apa acumulata trebuie sa fie directionata catre sistemul de canalizare. Si pentru ca acest proces sa aiba loc in conditii optime, sistemul acoperisului Bilka este foarte bine pus la punct, fiind confectionat din otel zincat, a carui rezistenta este foarte ridicata.

  • Tabla retro panel

Daca esti proprietarul unei cladiri sau case rustice tabla retro panel este alegerea perfecta daca te-ai gandit sa o renovezi. Cel mai important beneficiu al acestui tip de tabla este faptul ca elementele de fixare nu se vad.

Tabla retro duo este combinatia dintre tigla metalica si tabla retro panel, fiind foarte usor de montat.

Bilka este specializata in sisteme complete pentru acoperisuri, tigla metalica, sistem de evacuare a apei acumulate, alte tipuri de tabla si accesorii pentru acoperisuri. Cu peste 400.000 acoperisuri plasate, Bilka a crescut in 14 ani de activitate foarte mult.

In producerea acoperisurilor se folosesc cele mai moderne tehnologii existente la nivel mondial.

Printre visele cele mai frumoase ale unui cuplu este sa aiba o casa in care sa cladeasca un camin confortabil si sigur. Dar acest vis inseamna de multe ori sacrificii financiare. O casa care sa reziste necesita o investitie uriasa, iar cladirea trebuie protejata de un acoperis din tigla metalica sau alt tip de tigla de calitate.

Dar acestea sunt aspecte pe care le clarifici doar impreuna cu specialisti care cunosc foarte bine toate detaliile astea.

Ce criterii de alegere ar trebui sa existe pentru tabla acoperisului

  • Invelitoarea cu inclinatie corespunzatoare. Alege o invelitoare potrivita pentru forma locuintei tale!
  • Designul modern al tablei acoperisului. Acoperisul poate schimba aspectul casei, asa ca gandeste-te bine înainte de a alege culorile peretilor exteriori.
  • Cam cat de frecvent ai vrea sa schimbi acoperisul? Probabil ca nu foarte frecvent. De aceea este bine sa te gandesti sa alegi ceva de calitate, iar tabla metalica este perfecta.

Daca iti doresti ca locuinta ta sa fie placuta ochiului, sigura si rezistenta, Bilka este alegerea ideala pentru sistemul complet de acoperis pe care il poate asigura locuintei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *