Relatiile din adolescenta sunt frumoase, daca stii sa le traiesti si daca nu iei totul in bataie de joc. Chiar daca sunt baiat, nu am gandit niciodata doar sa profit de fete si am preferat mereu ca fata de langa mine sa fie fericita si sa nu duca lipsa de complimente si momente in care sa rada cu gura pana la urechi. Iubita mea a fost mereu rasfatata, iar atunci cand au fost momente mai grele, daca intelegea ca lucrurile nu sunt tot timpul roz, o apreciam si incercam sa ii ofer mai multa atentie si mai multa bucurie.

Tinerii din ziua de astazi incearca doar sa profite, toti sunt foarte porno si vad din actul sexual un trofeu, aleg de cele mai multe ori sa renunte la ele dupa ce au obtinut ce au vrut, iar acest lucru nu da dovada decat de nesimtire si de proasta crestere, mamele nu si-au facut corect datoria, iar fii lor au ajuns sa fie niste derbedei nesimtiti care o vor pati in viitorul apropiat. Sunt de parere ca roata o sa se intoarca cu siguranta odata si odata, deci ori vor suferi foarte mult dupa o fata, ori o vor pati cu vreun tata nervos ca derbedeul si-a batut joc de fiica lui.


Nu spun ca nu e frumos sau ca nu te face sa te simti barbat atunci cand faci dragoste cu o femeie, ar fi ipocrit, toti barbatii urmarim si acest aspect, dar cred ca este mai placut si pentru noi atunci cand obtinem acest lucru dupa ce am luptat pentru acea femeie, dupa ce s-au starnit anumite sentimente intre noi si ele. Sa ai aventuri este ok, dar doar daca si fata cu care o faci este de acord ca se va intampla doar odata si nimic mai mult. Daca sunt implicate promisiuni, sperante si sentimente, cred ca ar trebui sa ne gandim de mai multe ori inainte sa facem un om sa sufere. Un proverb spunea asa: „ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”, iar cu totii stim cat de dureros este sa suferi din iubire, este probabil cea mai dureroasa senzatie pe care o poti simti, iar „ranile” trec greu si mereu se vor resimti cand cineva iti aminteste de persoana care te-a facut sa suferi sau chiar mai mult, te intalnesti accidental cu aceasta.


Mamele ar trebui sa-si invete fii sa aprecieze cu adevarat o femeie, iar femeile ar trebui sa isi dea seama de-a lungul timpului ca a fi loial inseamna a te respecta pe tine, atunci cand iti inseli partenerul nu faci nimic altceva decat sa te faci pe tine de ras, sa arati ca esti o persoana usoara, slaba, in care nu poti avea incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *