Pentru ca pe timpul verii cei mai multi isi pierd timpul fara sa-l monetizeze cumva, am sa vin astazi cu cateva idei despre cum sa faci niste banuti pe timpul unei vacante de vara, chiar daca vara este un anotimp pentru relaxare sau odihna. Trebuie sa intelegem de la inceput sa nu poti face bani daca nu prestezi un serviciu, daca nu faci ceva de care ceilalti sa se foloseasca. Nu o sa-ti dea nimeni bani daca tu nu incerci sa faci ceva pentru ei, aceasta este prima regula si probabil cea mai importanta dintre toate regulile despre facut bani.

Pe timpul verii nu prea avem energie si chef de munca, fie din cauza caldurii, fie din cauza faptului ca suntem invidiosi pe unii colegi sau prieteni de-ai nostri ca sunt in diferite vacante pe la mare sau la munte. Important e sa si avem o anumita atitudine, un anumit autocontrol si sa avem personalitate.

Ideile mele sunt pe sexe, iar asta trebuie specificat, o s-o fac si la fiecare punct de mai jos, ca sa nu apara discutii:

1. Se pot face bani din online
Daca tu stii sa faci ceva pe partea de online si iti place ceea ce faci, afla ca poti face bani din asta. Nu sunt putine modalitatile de a castiga bani pe net, iar acest fel de munca a devenit deja foarte cunoscut de cativa ani buni in tara noastra.

Daca iti place sa produci continut, adica sa scrii articole sau sa faci diferite videoclipuri, ori esti pasionat de fotografie, daca ai si o idee buna despre cum sa-ti monetizezi aceste placeri, poti castiga bani frumosi. Trebuie sa faci asta zi de zi si sa te implici, fara implicare, totul se rezuma la stagiul de placere, hobby, iar astea rareori se platesc.

Pentru fete, mai am o varianta, sunt studiouri care fac angajari videochat, iar aceasta meserie nu este una rusinoasa, iar daca o asociem cu prostitutia inseamna ca avem o gandire veche si deloc productiva. Se pare ca lumea intelege ce inseamna videochatul si incepe sa urmareasca aceasta piata, iar fetele care stiu sa profite de corpul lor si nu considera ca se vand, fac asta cu placere si castiga bani frumosi.

2. Deschide o afacere mica
Chiar si o idee din filmele animate din timpul copilariei iti poate produce bani daca stii sa o faci cu cap. Ma refer la vanzarea de limonada, lumea ar fi incantata de o astfel de idee si chiar ar cumpara, daca tu esti curat, faci limonada buna si stii sa te promovezi.

Nu ma refer doar la acest gen de afacere, ci la orice iti place tie sa faci, ori lucru este platit, important este sa ai fler, sa stii sa faci bani, sa iti placa sa discuti cu oamenii si sa faci o treaba buna. Daca tu iti faci treaba bine, oamenii care au apelat la serviciile tale te vor recomanda si la altii, iar astfel te dezvolti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *