Jocuri FaceBook

Jocurile pe FaceBook sunt extrem de enervante pentru cei care le joacă, dar totuși destul de plăcute pentru cei care sunt împătimiți de astfel de jocuri, cei care intră pe FaceBook doar să se joace și să trimită cereri la prieteni pentru a primi ceva important în joc. Cei care au creat astfel de jocuri s-au gândit bine la metodele prin care s-ar putea extinde, de asta există acele cereri pe care majoritatea celor care nu joacă aceste jocuri le urăsc.

Eu joc doar un singur joc pe FaceBook, numele lui este TrainStations și este foarte simplu de jucat pentru mine, dar la început necesită ceva timp până te înveți cu toate comenzile și până înveți tot ce poți face pe acel joc. Jocul nu necesită foarte mult timp, dacă ar fi să mă întrebați pe mine, 30 de minute pe zi pe acest joc sunt mai mult decât suficiente și trebuie să știți că orice persoană are nevoie de măcar jumătate de oră pentru a se relaxa și pentru a se detașa de la stresul acumulat de zi cu zi, la muncă sau la școală.

După cum spune și numele, TrainStations este un joc frumos cu trenuri, în același timp este și un joc complet, îți poți extinde gara, să-ți cumperi foarte multe clădiri mari și moderne care dau experiență și te ajută să treci levelul, să faci misiuni la cei care îți cer favoruri în schimbul experienței (pot fi găsiți în secțiunea de contracte) și să faci rost de materiale pentru toate acestea. Dacă tot am adus vorba despre contracte vreau să dau și un mic sfat în ceea ce privește această rubrică, eu încerc să termin fiecare persoană de acolo, adică nu fac misiuni în mai multe părți, doar la o anumită persoana până termin tot ce mi se dă apoi trec la următoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *