GTA SAMP
Personal, când aveam 5 ani, mi-am dorit să fiu poliţist. Apoi, după ce m-am uitat la multe filme cu James Bond şi la Mission Impossible, mi-am dori să devin agent secret. Toate aceste vise au fost datorate filmelor pe care le-am văzut şi jocurilor pe care le-am jucat. Când am descoperit internetul, am căutat peste tot jocuri cu agenţi secreţi şi cu poliţişti. Chiar dacă le-am găsit, nu m-au satisfăcut aşa de tare. Majoritatea se limitau doar la misiuni.
Însă, acum ceva timp, am descoperit serverele de SA:MP. SA:MP, prescurtat de la San Andreas Multiplayer, este un mod pentru jocul GTA San Andreas care permite jucătorului să aibă acces la un server la care sunt conectate alte persoane. Dar mai este…serverul nu este la fel ca jocul single-player, ci permite jucătorului să experimenteze faptul de a fi poliţist, agent secret, soldat, mafiot, reporter, taximetrist, medic, mecanic sau instructor. Dar să revenim la oamenii legii. Serverul RPG RedzMax oferă oricui posibilitatea de a fi poliţist, agent secret sau soldat.
Poliţia Română monitorizează aproape toată activitatea jucătorilor, de la trafic până la conflictele dintre cetăţeni. Ei se ocupă de toate problemele minore ale oraşului. Fiecare agent de poliţie este dotat cu un vehicul LSPD, cu un pistol, cu un megafon şi cu o vestă anti-glonţ. În cazurile speciale se foloseşte artileria grea, adică echipa SWAT. Aceştia, înarmaţi până-n dinţi, sunt solicitaţi la jefuirea băncilor, la oprirea evădărilor sau la prinderea a infractorilor periculoşi, care au în spate multe jafuri şi crime.
Serviciul Român de Informaţii se ocupă cu lucrurile secrete. Ce înseamnă asta? SRI se ocupă de infractori, de jafuri la scară largă, de furturi de valori uriaşe şi de traficanţi. Agenţii sunt bine instruiţi şi antrenaţi pentru orice situaţie. Ei nu se ocupă cu amenzi şi alte ilegalităţi minore. Ei sunt solicitaţi doar în cazurile speciale. Ei pot comunica prin radio cu Poliţia Română şi cu Garda Naţională.
Garda Naţională se aseamnănă izbitor cu echipele SWAT, doar că ei acţionează doar când sunt solicitaţi de către primar sau preşedinte. Genial, pur şi simplu. Totul este gratis şi accesibil pentru oricine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *