jocurile cu fotbal

Fotbalul este sportul de care m-am indragostit inca din copilarie. Prima data am jucat fotbal pe la 5 sau 6 ani, nu-mi aduc aminte exact momentul. Ce stiu cu exactitate este ca de atunci practic sportul asta fara sa ma bata vreun gand sa ma mai opresc. Am avut o perioada de doi ani de zile cand am fost la o echipa de fotbal din orasul meu, atunci toata viata mea se invartea in jurul acestui sport. Eram de-a dreptul cucerit, jucat fotbal in fiecare zi, ma uitam la fotbal in fiecare zi, jucam jocuri sport cu fotbal de fiecare data cand prindeam un calculator in fata mea, totul se rezuma la acest sport minunat.

Calculatorul meu era full de jocuri cu fotbal, aveam si cd-uri cu alte jocuri care nu-mi mai incapeau in calculator si din cand in cand mai stergeam cate unul pe care il terminasem de cele mai multe ori (da, aproape toate jocurile cu fotbal pe care le aveam erau terminate de cel putin doua ori de mine) ca sa fac loc unui joc nou.

Jocurile cu fotbal imi luau zilnic cateva ore bune, erau ore in care nici nu mai aveam nevoie de apa sau de mancare. Fotbalul este atat de frumos incat te face sa uiti de toti cei din jurul tau si chiar de nevoile tale, este un sport care te cucereste si te face sa-l joci sau privesti din ce in ce mai mult.

Chiar si acum imi mai fac timp uneori pentru a juca cateva jocuri bune cu fotbal, ele reprezinta momentul meu de relaxare de care orice persoana are nevoie.

2 comentarii la „Despre fotbal si jocurile cu fotbal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *