Filmele - o buna sursa de a invata lucruri productive

Am vazut foarte multe filme de cand am ajuns la facultate. Chiar daca nu eram un amator de astfel de experiente, aici sunt inconjurat de oameni pasionati de filme, iar pentru a ma adapta lor, am inceput sa prind si eu gustul filmelor si serialelor. Vreau sa va spun ca de fiecare data cand ieseam afara, in fata caminului pentru a bea o cafea sau pur si simplu de a sta la aer curat, toata lumea vorbea despre fel si fel de filme. Acesta a fost momentul in care mi-am dat seama ca pot invata foarte multe lucruri pozitive din filme si m-am hotarat sa incep si eu sa am acest hobby.

Imi plac foarte mult filmele din zonele latine, unde actiunea se petrece vara. Chiar daca va ganditi ca vreau sa admir doar femeile si diferite halate sexy purtate de acestea, ma uit la astfel de filme deoarece imi place foarte mult limba spaniola, limba pe care am invatat-o in liceu, cand am ales sa inlocuiesc franceza cu spaniola.

Uneori nu am timp sa urmaresc anumite filme si imi pare rau ca sunt ocupat in alte treburi, dar fac tot posibilul sa-mi fac timp sa urmaresc filmele care-mi starnesc interesul din numele lor sau din descrierile facute de unii prieteni.

De cele mai multe ori urmaresc un film pe mai multe bucati pentru ca adorm. Aleg sa urmaresc filme atunci cand ma bag in pat si pierd firul filmului din cauza oboselii.

Voi ce tip de filme urmariti?

Un comentariu la „Filmele – o buna sursa de a invata lucruri productive”
  1. Atunci când vreau să mă relaxez, dar totodată să învăț lucruri noi, mă uit la filme. Când vine vorba doar de relaxare, atunci aleg să mă bucur de artă (tablouri, picturi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *