Spiderman

Consider ca Spiderman mi-a marcat iremediabil copilaria. Totul a inceput incredibil, la o varsta frageda, de numai 6 anisori, butoanele telecomenzii m-au condus parca automat, ghidat de o forta invizibila pe programul de desene animate Fox Kids.

Fiind trecut deja printr-o experienta anterioara in lumea desenelor animate ca urmare a vizionarii serialului Tom si Jerry, priveam in prima parte a episodului Spiderman cu o totala lipsa de incredere. Vazand insa caracterul plin de eroism si totala daruire a acestuia pentru ajutarea oamenilor nevinovati, acesta a devenit numaidecat eroul inimii mele, cucerindu-ma iremediabil dupa vizionarea primului episod.

Faptul ca un om mascat putea fi atat de puternic si se putea lupta cu fiinte de cateva ori mai puternice decat el, m-a facut sa ma transform dintr-un copil insensibil intr-unul capabil sa isi imagineze in lumea reala faptul ca acesta chiar ar exista si mai mult de atat, ca oricare copil de varsta mea putea sa devina unul ca el. Imediat dupa aceea, am inceput sa caut in revistele cu programe tv pe care tata le aducea in fiecare zi acasa orele de incepere a Serialului. Si scriu Serial cu S mare, pentru ca inca il respect, a fost piatra de temelie a copilariei mele, cele mai frumoase amintiri avandu-le in lumea Spiderman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *