Biciclete BMW

Mi-a venit greu sa cred cand am citit ca producatorul german de automobile si motoare este si producator de biciclete. Bineinteles, vorbesc despre BMW. Citeam zilele trecute pe FaceBook (locul de unde imi iau doza zilnica de noutati) ca germanii au scos o noua bicicleta. Este super dotata, o nebunie pentru urcari pe munte si costa aproape 3.000 de euro, bani cu care poti sa-ti achizitionezi o masina destul de buna de mana a doua.

Bicicleta despre care scriu poarta numele de BMW Mountainbike All Mountain. Bicicleta detine un cadru rezistent si aluminiu, o suspensie integrala si este „pictata” cu un negru mat, cu putin verde. Are suspensii de la Shimano, franele sunt pe disc hidraulice si furca este ajustabila.

Bicicleta este superba, dar consider ca trebuie sa ai prea multi bani pentru a da 3.000 de euro pentru o astfel de bijuterie pe doua roti. Bicicleta MTB cantareste 13 kilograme.

Desi este aparuta de vreo cateva luni, nu am vazut inca pe FaceBook tipi sau tipe care sa se laude cu o astfel de bijuterie.

Cum spuneam, aceasta bicicleta este pentru cei care sunt dati afara din casa din cauza banilor sau pentru cei care sunt prea nebuni dupa biciclete. Trebuie sa recunosc, imi place foarte mult sa merg pe bicicleta si fac aceasta activitate foarte des, dar oricat mi-ar placea, nu as fi dispus sa dau atatia bani pe o astfel de bicicleta, cu o astfel de suma iti poti cumpara o masina destul de buna, de mana a doua.

O bicicleta asemanatoare este si BMW M BikeCarbon Racer – o bicicleta de divizia M care cantareste nici mai mult, nici mai putin de 7,4 kg.

La finalul articolului am citit ca stocurile sunt epuizate, iar bicicletele despre care am scris mai pot fi achizitionate doar de pe e-bay, licitand o suma mare. Deci nu sunt putini cei care nu au ce face cu banii. Sunt singurul care spune ca 3.000 de euro sunt bani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *