Oriflame

Când oamenii mai maturi, ca să nu zic mai bătrâni, decât mine din jurul meu au început să afle că mai sunt și adolescenți care nu cheltuie milioanele părinților pe tigări și băutură prin cluburi de fițe ci își produc singuri banii aceștia au început să mă întrebe dar oare cum e posibil să câștige adolescenții bani, mai ales fără să se ducă la muncă.

Răspunsul pe care am fost nevoit să îl dau persoanelor care m-au întrebat astfel de lucruri a fost pe cât de simplu, pe atât de complicat. Aparent părea mai mult decât ușor să le spun: freelancing, blogging, content-writing, design web și alte domenii pe care se poate câștiga bine din net însă când mi-am dat seama că dacă spun asta aș fi nevoit să le explic și ce înseamnă toate astea, ei nefiind familiarizați cu astfel de termene, am încercat să o iau puțin pe ocolite astfel încât să le confirm faptul că mai sunt și adolescenți care-și produc singuri banii dar cât să nu fiu obligat să le și explic acei termen. Într-un final am ajuns însă la o modalitate mult mai ușoară, dându-mi seama că aș putea să le spun ceva ce e real și totodată vor înțelege cu ce se mănâncă. Așadar, pe lângă celelalte alternative mai puțin cunoscute care mi-au venit mie în minte atunci le-am precizat și ideea de a fi Reprezentant Oriflame, jobuleț tot mai întâlnit printre adolescentele din ziua de astăzi.

Și că tot veni vorba de vinde cosmetice din postura unui reprezentant, dacă ești adolescentă, ai nevoie de bani, ai prieteni/prietene interesate de parfumuri și restul cosmeticelor și puțin timp liber, a fi reprezentant reprezintă o alternativă destul de ușoară de a vă câștiga banii de buzunar pe timpul vacanței și nu numai.

Așadar, voi ce metode de care se folosesc adolescenții pentru a face bani cunoașteți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *