Buton de power televizor Toshiba nu functioneaza

Ce poti sa faci cand televizorul tau intra in greva si butonul de power pur si simplu refuza brusc sa functioneze in mod corespunzator? In aceasta situatie ai putea incerca sa rezolvi defectiunea pe cont propriu, citind cateva tutoriale, vizionand niste filmulete reprezentative pe YouTube, citind documentatie suplimentara (fise de service sau manuale disponibile online). A doua varianta, mai simpla si mai sigura, este sa cauti o firma care repara televizoare, iar un specialist competent in service tv te va ajuta in timp util.

Butonul de power al televizorului Toshiba nu functioneaza?

1. Sa presupunem ca ai suficient timp la dispozitie, ai rabdarea si experienta necesara pentru a rezolva problema singur. In acest caz, poti incepe sa deconecteti televizorul, iar apoi aseaza-l cu displayul in jos, pe o suprafata plana si curata.

2. Da la o parte capacul de pe spate si arunca o privire inauntrul televizorului defect.

3. Ar trebui sa-ti dai seama unde este butonul de power. Mecanismul este destul de simplu: un buton complet functional trebuie sa impinga o piesa din plastic care este legata la comutatorul de alimentare.

4. In cazul in care aceasta componenta este rupta sau deteriorata fizica in alt mod, din pacate intregul mecanism este compromis. De fapt, acesta ar putea fi chiar cauza principala pentru ca butonul de alimentare nu functioneaza corect.

5. Poti incerca sa rezolvi problema si sa pui o cantitate mica de Poxipol sau SuperGlue pentru a prinde aceasta piesa mica de comutator.

6. Asteapta cateva minute, iar apoi pune la loc capacul din spatele televizorului defect. Porneste televizorul si evalueaza rezultatul a ceea ce ai reparat.

De ce este recomandat sa ceri ajutorul unui profesionist in reparatii tv?

Butonul de power nu functioneaza corect? Nu e un motiv real sa-ti fac griji inutile! Aceasta este o problema comuna prin care trec foarte multe persoane care se uita la televizor. Retine ca serviciile de reparatii tv de prima clasa, asigurate de tehnicieni competenti si cu experienta, te-ar putea ajuta sa rezolvi problema butonului de power in timp scurt si pentru un tarif de reparatie acceptabil.

Cere ajutor

Nu toti oamenii se descurca si dispun de toate resursele necesare pentru a-si repara singuri televizoarele. Daca nu poti identifica defectiunea la televizor si nu te descurci sa gestionezi diverse probleme tehnice, atunci este recomandat sa contactezi o firma de service televizoare, care iti va trimite in cel mai scurt timp chiar acasa un depanator ce te va ajuta sa rezolvi defectiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *