calculator second hand

Doriti sa cumparati un calculator si nu dispuneti de sufucienti bani pentru unul nou? Luati in considerare si optiunea de a cumpara un calculator second hand deoarece acestea sunt mult mai ieftine. De cele mai mute ori, lucrurile noi isi pierd valoarea cu repeziciune si in cateva luni veti gasi acelasi produs pe piata la jumatate de pret. Asa ca, daca doriti sa intrati in posesia unui calculator second hand trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi.

Sa spunem ca doriti sa faceti o comanda laptopuri second hand. Atunci cand faceti acest lucru, exista un risc ridicat de achizitionare a unui calculator furat, care poate fi dat drept un calculator utilizat. Tendinta de a cumpara un calculator furat este mare atunci cand aceasta este vandut la dealerii de calculatoare de terte parti, cum ar fi dealerii de calculatoare on-line sau de la un magazin de piese furate sau de la un camatar care nu are nici o idee despre istoria computerului care este pus spre vanzare. Exista masuri de siguranta pentru a evita cumpararea unui calculator furat. Una dintre masurile de siguranta este de a verifica daca vanzatorul accepta carduri de credit sau verificati plata in cazul in care vanzatorul insista sa-l platiti in numerar, atunci exista o posibilitatea ca sistemul sa fie unul furat. Verificati, de asemenea, in cazul in care pretul de vanzare este un pret foarte scazut.

Daca stiti piata calculatoarelor, atunci veti afla cu usurinta daca PC-ul, pe care doriti sa-l cumparati este autentic sau nu. Locul de achizitionare al unui calculator poate fi, de asemenea, factor important. Daca sunteti un vanzator de calculatoare cu reputatie va trebuie cu siguranta o locatie stabilita nu doar un magazin situat pe o strada. Este recomandabil sa nu cumparati componente de calculator de la magazine de la colt de strada. Astfel vanzatorii atrag mai multi cumparatori, din cauza preturilor scazute. In Filipine, veti gasi loc numit Recto in care puteti gasi si cumpara orice, de la haine, animale de companie, produse electronice, etc. Unele dintre ele provin de la furnizori legitimi, dar unele dintre ele sunt vandute ilegal.

De asemenea, este intelept sa solicitati vanzatorului sa va spuna de ce computerul este de vanzare. Daca sunteti multumit, puteti merge mai departe cu privire la achizitionarea calculatorului, daca nu, mergeti la un alt vanzator. De asemenea, puteti afla daca vanzatorul este autentic sau nu prin limbajul corpului sau, oamenii care vand lucruri ilegale prezinta miscari frenetice si vor fi de acord chiar chiar si cu pretul cel mai de jos, veti observa, de asemenea, un limbaj decent, ca va incerca sa-si vanda produsul in graba, va cauta intotdeauna sa afle daca cineva este cu ochii pe el si nu va pastra contactul vizual cu dumneavoastra pe parcursul tranzactiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *