cablurile de fibra optica

Cand cautati cabluri de fibra optica este posibil sa fiti interesat si de cabluri de aeriene. Veti gasi aceste cabluri, precum si cele subterane in magazinul online cablurifibraoptica.ro.

Pentru a comanda cabluri aeriene si subterane intrati pe site si accesati apoi categoria corespunzatoare. Din fericire aici exista o gama extrem de variata de cabluri, ceea ce inseamna ca nu veti pleca de pe pagina fara sa gasiti ceea ce cautati.

Cablurile aeriene si subterane pot fi standard sau premium, multitub sau unitub. De asemenea, pentru o cautare rapida puteti filtra cablurile dupa tipul de fibra, care poate fi multimode OM1, multimode OM2, multimode OM3, multimode OM4 sau singlemode. In plus, puteti selecta tipul de manta pentru cablurile aeriene si subterane, respectiv LSZH sau PE, recomandate pentru exterior. Mai departe, sigur veti dori sa alegeti si un anumit numar de fibre pentru cablul aerian sau subteran de care sunteti interesat. Astfel, trebuie sa stiti ca numarul de fibre variaza de la 4 la 144.

Toate cablurile sunt atent descrise, cu detalii tehnice care va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere. Exista un cod de produs dupa care va puteti ghida atunci cand vreti sa dati comanda telefonic sau direct prin email. Pentru ca este important sa va documentati bine in legatura cu orice cablu aerian sau subteran inainte de achizitie, veti gasi in paginile descrierilor de produse si o fisa tehnica, care este extrem de utila. Pana la urma proiectul pe care il derulati necesita o serie de date fixe si tehnice, astfel incat sa se finalizeze in cele mai bune conditii.

Timpul poate fi pretios atunci cand va grabiti sa puneti in practica un proiect, asa ca de la inceput pe pagina descrierii de produse veti vedea care este timpul de livrare. In acest fel, puteti sa va organizati mai bine si sa va faceti calcule cum va incadrati cu receptia cablurilor subterane si aeriene. In general timpul de livrare este de o zi daca produsele sunt deja in depozitul magazinului si 4-5 zile daca doriti sa comandati niste produse care sunt in depozitul furnizorului.

Cam toate cablurile aeriene si subterane vor fi livrate tip colac, pentru o foarte buna gestionare si pentru a salva spatiu.

Zeci de cabluri aeriene si subterane te asteapta acum intr-un singur magazin online de fibra optica. Intra acum si alege produsele care te vor ajuta sa finalizezi proiectul pe care l-ai demarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *