program de gestiune

Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă un program de gestiune putem da exemplu acele monitoare și pos-uri din pub-urile sau restaurantele pe care le frecventăm. Fiecare dintre noi a văzut măcar pentru o singură dată un astfel de echipament, chiar dacă nu i-am dat foarte mare importanță în acele momente. Un astfel de echipament de gestiune ne poate ajuta în foarte multe forme din punct de vedere financiar și contabil.

Atunci când alegem un program gestiune stocuri trebuie să fim atenție la detaliile acestuia, dar și la nevoile pe care noi le avem. Un astfel de soft ce se potrivește de minune unei cafenele poate fi nefolositor unui business care se ocupă cu agricultura, de aceea trebuie să specificăm domeniul și tipul business-ului agentului care ne vinde aceste echipamente. De asemenea, este important să nu alegem produsele cele mai ieftine pentru că acestea ne pot face să investim sume importante de bani exact în momentul în care ne dorim cel mai puțin acest lucru.

Un echipament de acest gen trebuie să fie complet și să fie specific afacerii noastre. Mai mult decât atât, trebuie să ținem cont și de numărul persoanelor care vor folosi acest echipament pentru că acest lucru poate duce la costuri mai ridicate. Un business mare are nevoie de un program de gestiune mai performant și mai complex, în timp ce o afacere la început de drum poate apela și la un echipament mai simplu, deci și mai ieftin.

Care sunt principalele tipuri de afaceri care au nevoie de astfel de soluții software?

Pentru a înțelege modul în care trebuie să alegem aceste programe în funcție de activitatea pe care o desfășurăm în cadrul firmei, am enumerat 3 tipuri principale de astfel de programe care pot fi oferite de o firmă cu experiență care oferă astfel de soluții.

  • Program gestiune magazin
  • Program restaurant – bar
  • Program vânzare, gestiune, producție
Putem folosi și module pentru aceste tipuri de programe de gestiune care să ne ajute să extindem funcționalitatea acestor software-uri.
  • Modulul web – ne permite să avem acces la informațiile dintr-un astfel de program indiferent de loicul în care ne aflăm.
  • Modulul adăugare produse – dacă avem un business prin care vindem foarte multe produse, acest modul este ideal.
  • Modulul Terminale Mobile – după cum îi spune și numele, ne permite să instalăm programul de gestiune și pe alte device-uri pentru diferite acțiuni.
  • Modulul Tab Restaurant – o soluție perfectă pentru restaurante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *